Nyheter

Få med deg lanseringen av Superbonde-kampanjen!

Få med deg lanseringen av Superbonde-kampanjen!

På Verdens matdag 16. oktober lanseres kampanjen vi har jobbet med det siste året, nemlig Superbonde-kampanjen! Utviklingsfondet og Spire står bak kampanjen, som hyller morgendagens helt: den økologiske bonden. Sør i fokus har laget kampanjefilm og fotoutstilling for kampanjen, og alt lanseres i Oslo under MatBeat på Blå.

Tid og sted: 16. oktober kl 19:00 på Blå i Brenneriveien 9c, Oslo.

MatBeat 2013 er en fest for retten til mat. Daglig leder i Utviklingsfondet Kari Helene Partapuoli vil lansere kampanjefilmen og holde en kort appell om hvorfor superbonden er morgendagens helt, og det blir mulighet til å se fotoutstillingen utenfor lokalene. Det blir også appeller fra Yngve Ekern (journalist og matskribent i Aftenposten) og Thomas Hylland Eriksen (sosialantropolog). I tillegg blir det musikk fra Sarah Camille, Bretton Woods, When Mary og Gatas Parlament. Les mer om arrangementet på Utviklingsfondets nettsider, og meld deg på Facebook-event her !

Får du ikke med deg arrangementet? Følg med her for å se kampanjevideoen når den er lansert! Fotoutstillingen vil bli utstilt på Mathallen, Rådhusplassen og UMB i ettertid – les mer her.