Nyheter

Wind of Change til Glasgow i helgen

Wind of Change til Glasgow i helgen

Regissør Julia Dahr gleder seg til å følge Wind of Change til filmfestivalen Document – International Human Rights Documentary Film Festival i Glasgow til helgen.
– «Jeg ser frem til å møte publikum og få mulighet til å føle på stemninga i salen. Håper det kommer mange og at det blir  en god samtale etter filmen knyttet til hva vi kan gjøre i kampen mot klimaendringene. Håper folk lar seg inspirere av Kisilu!», sier Julia.

Festivalen skriver følgende om Wind of Change på sine nettsider:

Eastern Africa has just experienced the worst drought the region has seen in over 60 years. This documentary attempts to give the drought a human face through the story of one Kenyan farmer with big dreams and a vision for his family’s future as he fights against the effects of both global and locally-induced climate change. Dahl deftly combines images of a beautiful but harsh landscape with the farmer’s own video diary to provide an intimate portrait of his struggle.

Wind of Change vises i Glasgow lørdag 19. oktober. Se fullt festivalprogram for Document her.