Nyheter

Fotoutstillinga «Hva er du stolt av?» nå som kalender for 2014

Fotoutstillinga «Hva er du stolt av?» nå som kalender for 2014

Nå kan du sikre deg bildene fra fotoutstillingen “Hva er du stolt av?” i den flotte årskalenderen for 2014 som Utviklingsfondet gir ut! Fotokalenderen koster 200 kroner og overskuddet fra kalendersalget går til Utviklingsfondet.

Utviklingsfondet skriver på sine nettsier: «Utviklingsfondet støtter fattige bønder som kjemper for en bedre hverdag. Bøndene får opplæring i bærekraftige dyrkingsmetoder som gir større og bedre avlinger. Overskuddet kan gi nye inntekter og nye framtidsmuligheter. Bildene i kalenderen er tatt av fotograf Julie Lunde Lillesæter fra foto – og filmorganisasjonen  Sør i Fokus.»

En flott julegave med mening! Bestill kalenderen her.
Les mer om kalenderen her.

Foto: Julie Lunde Lillesæter/Sør i fokus

Foto: Julie Lunde Lillesæter/Sør i fokus