Mer enn mat (2014)

hoved

 

Bærekraftig landbruk hander om mer enn mat! Utviklingsfondets høstkampanje for 2014 viser hvordan bærekraftig landbruk skaper utvikling. Vi i Sør i fokus har bidratt med det visuelle utrykket til kampanjen gjennom foto, videoer og design. Kampanjen ble lansert på Verdens matdag 16. oktober.

 


Musikkvideo: Change Reaction

 

Vi ga kameraer til tre etiopiske kvinner. De tok oss med på en reise der de viste oss sine liv og hvordan bærekraftig jordbruk skaper positiv endring.

 


Fotoutstilling: Frihet til å drømme

coverphotoPløying

 

I denne utstillingen blir du kjent med tre etiopiske kvinner og deres drømmer for fremtiden.
Se alle bildene på Utviklingsfondet sin kampanjeside her og se oversikt over alle stedene det er mulig å se fotoutstillingen her.

 


Kampanjerapport: Hvor mange bønder trenger vi?

rapport_pagesrapport_2

Last ned rapporten her.

Rapporten ble lanser på Litteraturhuset i Oslo 10. november og er et diskusjonsnotat om landbruk, fattigdomsbekjempelse og utviklingspolitikk.

 


Visuell profil:

 

plakatPoster_2mac1imac2

 

 

Vi har også laget den visuelle profilen for kampanjen med tilhørende plakat, Facebookbanner og andre grafiske element for å få frem kampanjens budskap og uttrykk.

 


Videodagbøker:

Tre etiopiske bønder har laget egne videodagbøker som vi har fått lov å klippe og dele. Følg med her for informasjon om lansering.


Laget av:

Fotograf og konseptutvikler for fotoutstillingen: Julie Lunde Lillesæter

Designer av grafiske element: Jenny Jordahl

Regissør og produsent: Julia Dahr